Årets

APPAR


Wordfeud
Varje människa som har en smartphone har nog någon gång spelat detta spel. Det har växt sig enormt stor på mindre än en månad. Nu har hysterin dock lagt sig och om jg ska vara ärlig så tycker jag inte alls att det är ett roligt spel. Jag har helt enkelt inte tålamod eller ork att sitta och klura ut ord.


Instagram
Denna app har funnits ett tag men det är inte förän i år som den verkligen har revolutionerat. Jag hittade den i år och jag gillar den. Man får vara så aktiv som man känner för och lägga upp lite bilder då och då. Om man vill kan man försöka få fler följare men det är upp till var och en. 

LÅTARSomeone like you
Denna låt älskar jag. Den är så fin och så sorlig och påminner mig om klassresan till USA.Satan i gatan
Bra och upprepenade melodi. Allt som en låt ska ha för att den ska fastna. Dessutom handlar den om olycklig kärlek. det fungerar alltid, precis som med Someone like you.

ARTISTER


Mange makers
Årest sommarplågelåtskapare. Alla sjunger på deras låtar och de har nog blivit rätt rika. Jag gillar dem för att de är så töntiga (dessutom påminner de om rikslägret i Sälen.) Här kan du lyssna (och titta) på Fest hos Mange
Adele
Hon har så fin, kraftfull röst. Detta år har hon haft tre fantastiska låtar som jag älskar även om hennes mest kända låt Rolling in the deep inte var en favorit. 

HÄNDELSE

För mig var årets händelse klassresan vi gjorde i slutet av oktober. Det var helt fantastiskt att tillsammans kunde vi planera och kämpa så att denna resa blev av. Att få åka till USA och till New york är så ofattbart. 74 personer som skulle flyga, ha mat och bo någonstans. Jag kan inte riktigt förstå detta.
Gott nytt år!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
</