Svar på frågorna

Här kommer svaren på de frågor ni har ställt. Enjoy! ;)Vilken kamera har du?
Svar:
Jag använder mig av min iPhone när jag fotar. Vissa bilder lånar jag från andra bloggar eller sidor, men jag kollar alltid upp om jag får låna dem och så länkar jag alltid ;)


Vilket gymnasium vill du gå på och vilken linje?
Svar:
Jag är inte riktigt säker på vilken gymnasium jag vill gå på men jag står just nu mellan Kungsholmen eller Södra latin, beroende på om jag vill fortsätta med musik. Men jag vill i alla fall gå natur, de är ett som är säkert.


Vad önskar du dig i jul?
Svar:
Jag har ingen önskelista och har inte sagt detta till någon men jag önskar mig nog den sista boken i Sofie Fahrmans serie om Elsa och hennes blogg. (Djupt)


Vad gillar du att göra förutom att orientera?
Svar:
Oj, det var svårt. Jag brukar mest bara vara och hitta på lite vad som faller mig in. Men oftast kan du hitta mig sittades med min telefon där jag brukar spela spel och läsa bloggar eller så hittar du mig på stan i någon butik.


Vilka är dina nyårslöften?
Svar:
Mitt hittills enda löfte är att inte ta allt på för stort allvar. Jag förväntar mig att sista treminen i nian kommer att bli tuff och jag ska försöka se till så att jag ser saker och ting ur ett lärande perspektiv och inte försöker vara bäst i allting.


Vad ser du fram emot inför år 2012
Svar:
Jag ser fram emot att börja på gymnasiet och ta ett stort steg i början på framtiden. Även om det ska bli en aning läskigt och ovant. Dessutom skulle det vara roligt att se vad som händer i december när jorden ska gå under och vad alla kommer att säga då ;)


Vad är din högsta dröm?
Svar:
Jag måste nog säga att för tillfället har jag ingen högsta dröm. Men för att vara lite djup kan jag kanske säga att min högsta dröm just nu är att kvinnors rättigheter ska ändras till det bättre.


Trivs du i vår klass?
Svar:
Ja det gör jag måste jag nog påstå. I allmänhet är det en trevlig klass och jag kan säga att jag är mycket glad över att jag började på AF ;)

(Läs även kommentarerna där jag svarar på de inte lika allmänna frågorna, typ...)

Och glöm inte att ni alltid kan fråga mig om vad som helst ;)


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
</